top of page

STRUCTURE WINES

Lokalt partnerskap, vinimport

DE BESTE VINENE FRA HELE VERDEN

Structure Wines er en av Norges mest spennende importører og distributører av vin og alkoholholdige drikker.

 

10. mai 2015 ble Structure Wines AS stiftet. Desember 2015 foretok selskapet en emisjon og består nå av 16 store og små aksjonærer.

Structure Wines AS Importerer og distribuerer vin til virksomheter som selger eller serverer til sluttbruker. Vinene til Stucture Wines kommer fra kvalitetsleverandører som en er svært stolte av å kunne presentere for det norske markedet. 

«Structure» refererer til forholdet mellom de ulike komponentene i vinen, det å beskrive kroppen av en vin og hvordan den føles i munnen, som for eksempel forskjellen mellom skummet melk og kremfløte. Det er forholdet mellom elementene i en vin som til sammen utgjør dens struktur, der balansen mellom tanniner, syre, alkohol og sødme skaper munnfølelsen. Strukturen i seg selv beskriver ikke smaken av vinen, men det vil gi deg en anelse om den har ryggrad og karakter.

Fruktgården AS ble medeier i Structure Wines i 2016 da vi også deler deres interesse for gode viner og for gode drikkevarer som en også får i gode eplejuicer, spesielt de som Fruktgården AS selv produserer. 

Les mer om Structure Wines...

bottom of page